BiografieLieve bezoekers van deze pagina,


 

Mijn naam is Vanessa, mama van een prachtige dochter.

Kunstenaar, energetisch & creatief begeleider.


Door de laatste jaren in diepe tranformatie processen terecht te komen, kwam ik stapje per stapje terug dichter bij mijn gevoel.  

Hoe meer ik hier op vertrouwde, hoe sterker mijn intuïtie zich ging ontwikkelen en hoe beter ik in de flow van het leven kwam.

Mooie kansen werden gecreeërd om slapende talenten te gaan ontwikkelen.  Ik voelde mijn creatieve leven openbloeien en voelde welk effect dit had op mijn persoonlijkheid

en mijn energielevel. 


Ik ben dan ook ongelooflijk dankbaar dat ik deze krachtige tools kan gebruiken om anderen op weg te helpen de weg naar zichzelf te vinden. 


Bij alles wat ik doe staat healingswerk centraal. Zowel individueel als in groep gaan we op reis naar de diepere lagen van onszelf

om stap per stap bij onze ware authentieke zelf te komen en in volle kracht te gaan staan.  Mijn healingwerk kan heel divers zijn & omtrent heel diverse thema's gaan.  

Uiteindelijk komt het er op neer, dat als we als individu volledig onszelf kunnen zijn, we automatisch met meer liefde en begrip naar de wereld rondom ons kijken

en we uiteindelijk ook aantrekken wat echt bij ons past. 

 

De energie uitwisseling door middel van mijn kunst, lichaamsgericht energetisch werk & coaching, het geven van workshops is hetgeen dat mezelf intens gelukkig maakt.

Dit is voor mij het punt waar mijn passie & talenten zijn samengevloeid. Anderen verder op weg helpen is mijn grootste drijfveer. 

 

 

Heel veel licht en liefde

Warme groeten


Vanessa